maandag 15 juli 2019

Noah


Deze lieve peuter met zijn prachtige ogen zit hier heerlijk in de zomertuin. Vol verbazing kijkt hij naar alles wat om hem heen fladdert en beweegt. Vooral de lieveheersbeestjes intrigeren hem. Hij raakt er niet op uitgekeken en omdat dit zo speciaal bij Noah hoort, kwam er voor hem een  zacht flanellen broekje, helemaal gevoerd en aan de buitenkant geborduurd en geappliceerd met vilten blaadjes en lieveheersbeestjes.
Noah is een zoet manneke met een dik bruin pruikje van goed kambare korte haartjes. Hij is helemaal gevoerd en zo stevig opgevuld dat het een relatief zwaar popje is. Dat maakt hem heerlijk “echt”, een warm en robuust popje om meerdere generaties mee te gaan. Hij is fijn beweegbaar en zijn hoofdje kan draaien. Zijn lengte is 40 cm.

Behalve zijn prachtige zomerbroekje heeft Noah ook fijne stoere winteroutfit waaronder  een hippe oversized ijsmuts in sprankelende kleurtjes en gevoerde  sneeuwlaarsjes.
Deze kleine man is in opdracht gemaakt en dus gereserveerd. 
Wilt u ook zo’n kindje als Noah? Een jongetje of een meisje:  voor de kraamkoker van Van al dat Soete is dat allemaal bespreekbaar.

€ 235,--


Geen opmerkingen:

Een reactie posten